Hoe werkt de voice logging software van Tape-it-easy?

Het grote geheim van Tape-it-easy is dat het stemherkenning gebruikt in plaats van complexe CTI-koppelingen. Tape-it-easy werkt op elke telefooncentrale, van de oudste tot de nieuwste, of u nu via ISDN-30 of SIP trunk verbonden bent met het telefoonnetwerk. Hieronder vindt u een korte uitleg over de werking van Tape-it-easy.

Hoe werkt Tape-it-easy?
Wij richten, afhankelijk van uw telefooncentrale, een mirror server in of tappen met een eenvoudig koppelblokje uw telefoonverkeer af. Hierdoor staat onze server geheel los van uw belsysteem en IT-infrastructuur. Mocht er iets met onze server gebeuren, dan merkt u daar dus niets van.

U geeft aan van welke inkomende telefoonnummers de gesprekken gemonitord moeten worden. Tape-it-easy kijkt dan alleen naar de telefoongesprekken die naar deze nummers zijn gevoerd. Deze worden gematched met de stemmen van uw agents, en de software waarborgt dat er elke werkdag 5 gesprekken van iedere agent klaarstaan voor de teamleider, coach of supervisor die bevoegd is gesprekken terug te luisteren. De opgenomen gesprekken worden na 8 dagen automatisch vernietigd. Zo kunt u uw callcenter agents objectief monitoren en blijft u binnen de wettelijke kaders. Alle opgenomen telefoongesprekken blijven binnen de muren van uw callcenter.

Vanaf de server van Tape-it-easy wordt om twee redenen een koppeling gemaakt naar het netwerk van uw callcenter:

  • uw supervisors, coaches of teamleiders hebben toegang nodig tot de applicatie
         van Tape-it-easy om snel en gemakkelijk een aantal gesprekken van hun agents
         terug te luisteren.
  • de applicatie stuurt uw agents een interne e-mail waarmee ze in staat zijn zich te
         identificeren met hun stem.  

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

© Tape-it-easy Ltd. 2017