De voordelen van voice logging in uw callcenter

U streeft in uw callcenter naar een goede balans tussen kwaliteit en kosten. Het zou fantastisch zijn als de gespreksduur zo’n 15%afneemt en klanten toch tevredener worden. Dat kan door, bij voorkeur op afstand, een serie telefoongesprekken achter elkaar terug te luisteren van een en dezelfde medewerker. Dit geeft een optimaal beeld voor coaching. Dankzij dit beeld kan er effectief worden gecoacht tegen de laagst mogelijke kosten.

Opnameapparatuur is meestal duur en heeft complexe koppelingen nodig met uw telefooncentrale. Voor u het weet, heeft u er weer een stevig IT-project bij waar u niet op zit te wachten. Dankzij stemherkenning heeft de voice logger van Tape-it-easy geen koppelingen met uw telefooncentrale nodig, is het snel in te zetten en kunnen uw trainers en coaches bijzonder effectief aan de slag. De wachttijd van de agent is immers niet meer de wachttijd van de coach of trainer. Omdat stemherkenning onafhankelijk is van de telefooncentrale, kan Tape-it-easy met elke telefooncentrale overweg.

Wij helpen u graag met het opstellen van een business case voor Tape-it-easy. Stuur hiervoor een e-mail naar de afdeling verkoop. Mocht u benieuwd zijn naar meer voordelen, klik dan hier.

Tape-it-easy Ltd. 2017